MINDFUL WALK

Mindful Walk

Laat de actie-reactie modus even los
en ontmoet nieuwe inspiratie in het groen!

Mindful Walk is wandelen op een ontspannen én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, plezier in bewegen en focus op een rustgevende ademhaling. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar druk te zijn en meer stil te staan in het hier en nu. Mindful Walk is veel meer dan een stukje wandelen, het is een bewustwordingsproces waar je in stapt. Op een bewuste én speelse manier versterken we jouw contact met je lichaam en de natuur. De natuur draagt bij aan deze ervaring met al zijn kleuren, geuren en geluiden.

Door in het 'hier en nu' te lopen
en je te focussen maak je je hoofd leeg
en wordt inspanning ontspanning.

Tijdens de Mindful Walk maak je kennis met mindfulness- en ademhalingstechnieken, yoga & Tai Qong oefeningen voor een soepel lichaam en de highlights van een energiegevende looptechniek.

Deze wandeling wordt begeleid door een gecertificeerd Mindful Walk instructrice.

Details

Informatie over de wandeling

 • Voor wie >

  Een mindful wandeling is laagdrempelig, voor iedereen die goed ter been is en houdt van bewegen in de natuur. Ook als je geen wandelervaring hebt, kun je meedoen. Wil je liever alleen of met je partner een mindful wandeling doen? Vraag hier naar de mogelijkheden.

 • Waar en hoe lang >

  Schoorlse of Bergense bos & duin, duur is ongeveer 2 uur.

 • Tarief >

  Bij 3 uur: €39,50, bij 2 uur: €26,00 en bij 1,5 uur: €19,00 per persoon

 • Kleding en schoeisel >

  • Draag comfortabele en voldoende beschermende kleding; houdt hierbij rekening met de weersomstandigheden (kou, warmte, regen). Er wordt geen grote afstand afgelegd en niet intensief bewogen tijdens de activiteit
  • Draag (hoge, zo nodig waterdichte,) gemakkelijk zittende schoenen.
  • Draag bij voorkeur een lange broek en sokken gedurende het tekenseizoen. Meer informatie vind je op www.tekenradar.nl;